Reviews

Hier volgen enkele reviews/reacties van onze klanten:

Goede service en advies, snel antwoord op vragen en mooi product 

Geplaatst door Ferdi op 11th Jul 2016

Vandaag de Staande Bokszak – Century Wavemaster 2XL PRO met Scoringzones van staandebokszakken ontvangen. Mooie stevige bokszak die goed op zijn plek blijft staan.

Verder ook prima en vooral snel geholpen met al mijn vragen.

Dennis bedankt en tot volgende keer!


RAM O – staande bokszak – topper 

Geplaatst door Danielle op 27th Jun 2016

Na nu een aantal weken deze RAM O bokspaal te hebben gebruikt kan ik niet anders concluderen dan dat ik zeer tevreden ben over dit produkt.
De bokszak voelt solide aan en is van goede kwaliteit.
Het in elkaar zetten was in 10 minuten gepiept en vervolgens heb ik (voor het gemak) gekozen om de voet met water te vullen. Misschien dat voor mannen het beter is om met zand te vullen, want bij mij wipt de voet soms een stukje omhoog. Ik verwacht dat dit met zand in de voet minder gebeurd. Ik heb een vloer van rubber fitness tegels (2 cm dik) en daar blijft de bokspaal goed mee op zijn plek.

Daarnaast ook mijn complimenten voor de supersnelle levering en reactietijd op vragen via de email.
In één woord: Top!
Van het bestelproces tot aan de aflevering: Perfect!


Uitstekende service, heel goed product 

Geplaatst door Donald op 9th Jun 2016

Ben erg tevreden over de RAM O XL, een prima staande bokszak. Helemaal voor de scherpe prijs, zoals hij wordt aangeboden op staandebokszakken.nl

Ben ook prima geholpen met al mijn vragen, bedankt Dennis!


 

 1. BOB XL 

  Geplaatst door franky op 16th Jul 2015

  hey dennis

  super service,super snelle levering
  top bedrijf

  respect en thanks


 2. bob xl 

  Geplaatst door Paul op 1st Nov 2014

  Ha Dennis. Bedankt voor je voorlichting, goede service, scherpe prijs en snelle levering. Heb m met 100 kg zand gevuld. Geweldige workout en perfecte aanvulling op mijn training. Heb dezelfde handschoenen nog een keer besteld. Inderdaad prima prijs voor goede handschoenen (classic bytomic).


 3. Topper 

  Geplaatst door Normen op 19th Apr 2014

  Hey Dennis,

  Bedankt voor de service nogmaals.
  Deze pop mag dan misschien wel prijzig ogen, maar hij is het zeker waard. Het is niet alleen maar een attribuut voor een workout, maar het brengt ook nog eens humor met zich mee als je vrienden langs krijgt. Iedereen vindt dat geweldig.

  Een mooi product! 5 sterren


 4. de echte bob xl century 

  Geplaatst door Aaldert op 7th Dec 2013

  Vandaag bij Dennis een Bob xl century opgehaald. Wel te verstaan de echte.
  Kreeg netjes uitleg over het product.
  Kwaliteit en de allerlaagste prijs. Heb op internet alles afgezocht naar de goedkoopste en dat was Dennis. Vragen over de mail werden snel beantwoord. Kortom een aanrader


 5. Originele Bob XL 

  Geplaatst door Lee op 28th Apr 2013

  Gistern Bob XL in elkaar gezet(1 minuut) daarna de voet afgevuld met 100 KG zand.Dit is wel een tijdrovend werkje maar het loont de moeite water gaat denk ik klotsen.De pop ziet er kwalitatief prachtig uit. Even een proefrondje boxen, wat een fantastische workout binnen 5 minuten een hoge hardslag en ZWETEN!!! dit was precies wat ik zocht.Lekker ook om tegen te slaan. Het was de moete waard om er op te wachten. Dennis nog bedankt voor de goede service.