Betalen, Verzenden, Levering en Retournering

Betalen

Betalen bij ons gaat makkelijk, veilig en vertrouwd. Wanneer je iets bij ons bestelt, dan wordt er gebruik gemaakt van het internationaal geaccepteerde beveiligingssysteem SSL. Deze SSL technologie zorgt ervoor dat jouw persoonlijke informatie wordt beschermt, tijdens het versturen via het Internet.

Wij bieden de volgende betaalopties:

  • Bankoverboeking Duurt 1 tot 3 werkdagen.

Bij betaling via reguliere bankoverschrijving, mogen de volgende gegevens gebruikt worden:

Tenaamstelling: DRB Martial Arts

Rekening nummer: NL57KNAB 0282975233

BIC: KNABNL2H

Verzenden, Levering en Retournering

Wij verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk. De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Voor veel producten geldt: Voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis.( Let op dat er vanwege het Coronavirus andere levertermijnen gelden)

Wij houden de actuele voorraad zo goed mogelijk bij. Mocht het voorkomen dat een besteld product niet voorradig is, dan kan de levertijd uitlopen naar 3 tot 5 werkdagen. Dit zullen wij direct aan jou melden. Je behoudt dan ten alle tijde het recht om de bestelling te annuleren, mocht je niet willen wachten. Wanneer wij het aankoopbedrag retourneren, dan hoef je hier niet dagen, of zelfs weken op te wachten, we doen dit op dezelfde dag.

Verzendkosten

  • Nederland België, Duitsland en Luxemburg: Gratis verzending vanaf €75.00, anders €6.95

Verzendmethodes

Wij verzenden onze producten met een aantal gerenommeerde vervoerders. Waar mogelijk ontvang je een trackingnummer, zodat je je bestelling kunt volgen en weet wanneer de bestelling geleverd zal worden:

Verzendmethoden bij staandebokszakken.nl drb martial arts

  • PostNL (https://www.postnl.nl/)Pakketten worden op het opgegeven afleveradres aangeboden. Bij afwezigheid volgen er nog 2 afleverpogingen. Vervolgens wordt het pakket bij de dichtstbijzijnde afhaallocatie afgeleverd, zodat het pakket opgehaald kan worden. De bezorger doet een briefje met de benodigde info, in de brievenbus.
  • GLS (https://gls-group.eu/NL/nl/home)Pakketten worden op het opgegeven afleveradres aangeboden. Bij afwezigheid volgen er nog 2 afleverpogingen. Indien de bezorger u niet thuis aantreft, dan probeert hij het bij de buren. Mocht ook dat niet zijn gelukt, dan neemt hij uw pakket weer mee naar het depot. De bezorger zal dan altijd een ‘Niet Thuis Bericht’ bij u achterlaten. Hiermee kunt u via de GLS website aangeven hoe zij de tweede levering  mogen uitvoeren.

Retournering

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Indien je hier gebruik van maakt, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wanneer wij het product in originele staat retour hebben ontvangen, dan storten we het complete aankoopbedrag retour, inclusief de gemaakte verzendkosten, naar jouw adres.

De kosten voor het retourneren naar ons adres, zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren wordt uitsluitend gebruik gemaakt van een officiële pakketvervoerder, waarbij de bestelling door middel van een track and trace gevolgd kan worden.

Scroll naar top